Så här tacklar du förkylningen – och kan fortsätta träna

Höstsäsongen innebär lopp och idrottstävlingar för många svenskar som vill hålla igång konditionen – om inte en förkylning kommer mellan och sätter stopp för planerna. Genom att använda unika ColdZyme® munspray som verkar direkt på förkylningsvirus minskar du risken att bli förkyld och kan fortsätta med din träning som planerat. 

Efter långa, sköna semesterdagar med träningsuppehåll är det många som känner sig motiverade att ta tag i träningen igen. Om inte en förkylning gör att man får skjuta upp den tänkta träningen, förstås. Känns det igen? Med ColdZyme munspray är det enkelt att förhindra att en förkylning bryter ut, vilket gör det möjligt att fortsätta med träningen.
Förkyld? Här hittar du ColdZyme

ColdZyme munspray är unikt – det verkar direkt på förkylningsvirus och gör att virus inte får fäste på slemhinnan i munhåla och svalg, vilket gör att du slipper onödiga och utdragna förkylningar. 

Se till att träningar och tävlingar blir av
Att träna inför ett lopp eller annan sportaktivitet som man på grund av en förkylning inte kan springa eller genomföra är givetvis både tråkigt och frustrerande. Genom att använda ColdZyme munspray behöver du inte oroa dig för att få lämna återbud.
– Vi rekommenderar att man använder sprayen förebyggande eller behandlar direkt när man känner av minsta förkylningssymptom, för att reducera risken för att bli sjuk, säger Ulf Blom på Enzymatica.   
Vill du testa ColdZyme? Klicka här för att läsa mer

ColdZyme är unik för att den verkar mot orsaken till förkylning, det vill säga viruset självt och därigenom ger möjlighet att både förebygga och förkorta en förkylning. ColdZyme är lätt att använda, verkar snabbt och kan användas av vuxna och barn över fyra år. 

Möjligheten till ett aktivt liv
Med ColdZyme är det fullt möjligt att hålla träningen uppe utan onödiga och störande avbrott som annars är vanligt förekommande under höst- och vintersäsongen då luften är torrare och vi vistas mycket inomhus tillsammans med andra. 
– ColdZyme används även av många som håller på med elit- och motionsträning, från landslagsnivå till vanlig motion. Den håller idrottarna friska så att de kan förbereda, leverera och genomföra sina träningar, avslutar Ulf Blom.
Vill du förebygga förkylning? Läs mer om ColdZyme här 

coldzyme (kopia)

• ColdZyme® Munspray är unikt, det verkar mot orsaken till förkylningen, själva förkylningsvirusen. ColdZyme® Munspray är lätt att använda och verkar omedelbart genom att bilda en skyddande barriär.

• ColdZyme® Munspray reducerar risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet om den används i ett tidigt stadium av infektionen.

• ColdZyme® Munspray används i munhåla och svalg där förkylningsvirus får fäste och förökar sig. ColdZyme® Munspray bildar en skyddande barriär på slemhinnan. Barriären fungerar osmotiskt mot förkylningsvirus och fångar in dem och förhindrar att de infekterar celler, så att kroppen kan göra sig av med dem på naturlig väg.

Vill du veta mer? Klicka här

coldzymeprodukt