Möt det nya året utan förkylningssymptom

2023 är här – ett helt nytt år har inletts. Många fasar för en förkylning som står i vägen för ett friskt och aktivt år. Låt inte sjukdom hindra dig från att rivstarta året – prova ColdZyme för att skydda mot virus som orsakar en förkylning eller förkylningsliknande symptom. 

2023 är här! Det verkar som att alla blir lite gladare när vi går mot ljusare tider och åter börjar träffa våra vänner och kollegor efter en ledighet med släkten.  På platser där många människor samlas ökar dock risken för förkylningar. Därför kan det vara en bra idé att reservera en plats i handväskan åt ColdZyme munspray för att hålla dig frisk.

Här hittar du ColdZyme

Bäst är att använda ColdZyme direkt när du befinner dig i en miljö där det råder ökad risk för att smittas, berättar Claus Egstrand, vd på Enzymatica.
– En förkylning smyger sig ofta långsamt på, vilket gör att man kan känna av symptom i tid för att faktiskt göra något åt saken, säger han. Genom att spraya ColdZyme i svalget kan du hålla förkylningar och influensa borta.

Barriären fångar in viruset
När du använder ColdZyme i svalget bildas en skyddande barriär där virus som orsakar förkylning/förkylningsliknande influensa annars riskerar att få fäste och försöka sig. Barriären fångar in och inaktiverar viruset, vilket gör att de inte kan infektera fler celler. Därefter kan kroppen göra sig av med dem på naturlig väg.

Claus Egstrand konstaterar att det är en god idé att använda ColdZyme i skyddande syfte, inte minst när man vet att man ska tillbringa tid nära andra kollegor, familj och vänner.
– Låt inte sjukdom få förstöra det nya året.

ColdZyme är en munspray som stoppar virus från att fästa. ColdZyme skyddar mot virus som orsakar förkylningar/förkylningsliknande övre luftvägsinfektioner. När ColdZyme används vid de första förkylningssymptomen kan sjukdomsförloppet förkortas med upp till 3,5 dag. ColdZyme innehåller det naturliga enzymet trypsin som utvinns ur djuphavstorsk. Tillsammans med glycerol skapar trypsinet en skyddande barriär i munhåla och svalg, och inaktiverar virus som orsakar förkylningar/förkylningsliknande symptom. Munsprayen finns i storlekarna 7 ml och 20 ml och i smakerna jordgubb och mentol. ColdZyme är en CE-märkt medicinteknisk produkt som är utvecklad av svenska Enzymatica AB. ColdZyme säljs på apotek och på www.amazon.se.

Läs mer