Skyddar mot virus som orsakar övre luftvägsinfektioner som förkylningar och influensa

Att få ont i halsen är ofta det första tecknet på en förkylning. Under vintern är det många som riskerar att bli sjuka. Nu kan du njuta av en förkylningsfri säsong fullt ut genom att använda ColdZyme®.

 

Äntligen är vintersäsongen här.  När vi samlas nära varandra i inomhusmiljöer samlas ökar dock risken för övre luftvägsinfektioner som förkylningar – men de går att undvika.

Claus Egstrand är vd på Enzymatica. Han berättar att de första symptomen vid övre luftvägsinfektioner som förkylningar är halsont och att man direkt när man känner av den välbekanta smärtan kan använda ColdZyme.
– Den skyddar mot att virus får fäste, men kan även användas när viruset redan fäst, för att förkorta sjukdomstiden och mildra symptomen, säger han.

Vanliga frågor och svar om ColdZyme – läs mer här

ColdZyme bildar en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som stoppar virus från att fästa. Barriären fungerar osmotiskt mot förkylningsvirus, fångar in dem och förhindrar att de infekterar celler, så att kroppen kan göra sig av med dem på naturlig väg.

Både studier och nöjda kunder vittnar om munsprayens goda effekt och att även sjukdomstiden kan förkortas vid användande av ColdZyme.
– Låt inte övre luftvägsinfektioner som förkylningar stå i vägen för en bra start på 2023, det finns hjälp att få, avslutar Claus Egstrand.

ColdZyme är en munspray som stoppar virus från att fästa. ColdZyme skyddar mot virus som orsakar förkylningar/förkylningsliknande övre luftvägsinfektioner. När ColdZyme används vid de första förkylningssymptomen kan sjukdomsförloppet förkortas med upp till 3,5 dag. ColdZyme innehåller det naturliga enzymet trypsin som utvinns ur djuphavstorsk. Tillsammans med glycerol skapar trypsinet en skyddande barriär i munhåla och svalg, och inaktiverar virus som orsakar förkylningar/förkylningsliknande symptom. Munsprayen finns i storlekarna 7 ml och 20 ml och i smakerna jordgubb och mentol. ColdZyme är en CE-märkt medicinteknisk produkt som är utvecklad av svenska Enzymatica AB. ColdZyme säljs på apotek och på www.amazon.se.

Läs mer